+32 475 43 02 06 info@hc-containers.be

HC-TRANS // HC-CONTAINERS

UW CONTAINERSERVICE

PROFESSIONEEL - BETAALBAAR - PERSOONLIJKE SERVICE

Bureaucontainers

Onze bureelcontainers zijn zowel te koop als te huur. Particulieren als ook bedrijven kunnen hiervoor bij ons terecht. De bureelcontainers voldoen aan de vereiste voorzieningen en normen. Ze worden door onze eigen transportdienst geleverd.

Wanneer u kiest voor een bureaucontainer, kiest u voor een perfecte oplossing binnen een situatie waarin sprake is van ruimtegebrek. Bij HC Containers kunnen we u helpen aan een dergelijke bureaucontainer. Wij beschikken namelijk over uiteenlopende containers in verschillende afmetingen. De afgelopen jaren hebben we een brok aan ervaring opgebouwd waardoor we u optimaal van dienst kunnen zijn. Wij streven naar honderd procent klanttevredenheid en daarvan ondervindt u de voordelen.

Bureaucontainer aanschaffen: wij voorzien u graag van advies op maat

Onze bureaucontainer is gemakkelijk te verplaatsen, waardoor u niet voor onplezierige verrassingen komt te staan wanneer de situatie verandert. Zo kunt u een container verplaatsen wanneer u bijvoorbeeld meerdere containers nodig blijkt te hebben. Als vanzelfsprekend kunnen we u adviseren over de uiteenlopende mogelijkheden. Op deze manier kiest u voor een container die perfect is afgestemd op datgene wat u voor ogen heeft.

Meer informatie: bezoek onze vestiging of neem telefonisch contact op

Wij kunnen u op persoonlijke wijze meer vertellen over bureaucontainer en het transport daarvan. Op deze website leest u alvast wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Daarnaast verwelkomen wij u ook graag op onze vestiging waar u ons aanbod bureau containers in alle rust kunt komen bekijken. Op deze wijze kunt u altijd een weloverwogen keuze maken voor onze producten en onze dienstverlening. Wanneer u vragen heeft kunt u ook het contactformulier invullen of bellen naar 089 47 24 07.

HC Containers,een echt familiebedrijf.

Wij staan garant voor een uitstekende persoonlijke service.

Bij ons kan u terecht voor alles wat te maken heeft met containers. Zowel bureelcontainers als opslag- , werf- , zeecontainers e.d.

Op zoek naar containers of transport? Twijfel dan niet langer. HC-Containers is de logische keuze.