+32 473 39 44 66 info@hc-containers.be

HC-TRANS // HC-CONTAINERS

UW CONTAINERSERVICE

PROFESSIONEEL - BETAALBAAR - PERSOONLIJKE SERVICE

Bureaucontainer te koop

Bij HC Containers bieden we diverse uitvoeringen en afmetingen van een bureaucontainer te koop aan. Alle bureaucontainers worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole, zodat u er zeker van bent dat u kwalitatief hoogwaardige bureaucontainers koopt. Zo zijn onze containers waterdicht, winddicht, goed geïsoleerd en ze kunnen voorzien worden van diverse extra’s zoals rolluiken, toilet, keukenblok, verlichting of verwarming. Wij leveren bovendien aan organisaties en bedrijven, maar ook aan particulieren.

 

De bureaucontainers zijn voorzien van verwarming en verlichting

  • Vensters met dubbel glas en rolluiken
  • Isolatie: 6cm vloer en wanden, 10cm dak
  • Vinylvloer

De plaats van de deur en vensters kan zelf bepaalt worden. Een extra venster, andere kleur e.d. is ook mogelijk. Aarzel niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen. We hebben een grote voorraad van de verschillende afmetingen en uitvoeringen. Deze worden geleverd en geplaatst  door onze eigen transportdienst.

Kom gerust eens een kijkje nemen!

Bureaucontainer te koop: keuze uit diverse modellen

Groeit uw bedrijf of gaat u verbouwen en heeft u extra (kantoor)ruimte nodig, dan is een bureaucontainer de perfecte oplossing: u vindt ze bij ons te koop aangeboden. Het is een relatief goedkope investering die direct geplaatst kan worden en waar u veel voordelen van kunt hebben. U kunt bureaucontainers echter voor nog veel meer doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als standruimte op een beurs. Het is snel en eenvoudig op te bouwen en net zo makkelijk weer af te breken.

Afmetingen:

3m lang x 2m40 breed en 2m60 hoog
5m lang x 2m40 breed en 2m60 hoog
6m lang x 2m40 breed en 2m60 hoog
6m lang x 3m00 breed en 2m80 hoog

 

Contacteer ons bij vragen

Heeft u vragen over een bureaucontainer die te koop bij ons worden aangeboden of over onze diensten ten aanzien van transport? Wij staan u graag te woord! Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of telefoonnummer +32 (0)473 39 44 66.

HC Containers,een echt familiebedrijf.

Wij staan garant voor een uitstekende persoonlijke service.

Bij ons kan u terecht voor alles wat te maken heeft met containers. Zowel bureelcontainers als opslag- , werf- , zeecontainers e.d.

Op zoek naar containers of transport? Twijfel dan niet langer. HC-Containers is de logische keuze.