+32 473 39 44 66 info@hc-containers.be

UW CONTAINERSERVICE

PROFESSIONEEL - BETAALBAAR - PERSOONLIJK - BETROUWBAAR

Webshop

Verhuizingen

Verhuizen brengt vaak heel wat uitdagingen met zich mee, zeker als je naar het buitenland verhuist. Bij HC-Containers staan we klaar om je te ondersteunen bij het vervoeren van je goederen, zodat je (internationale) verhuizing soepel en zorgeloos verloopt.

Wij bieden zeecontainers aan die zowel gehuurd als gekocht kunnen worden, zodat je de flexibiliteit hebt om de oplossing te kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Naast het vervoer naar de nieuwe locatie kan de container op de bestemming dienen als handige opslagruimte, tuinhuis en voor vele andere toepassingen. Het uitladen van de goederen kan ook op jouw eigen tempo gebeuren als je besluit de container aan te kopen.

Onze vrachtwagens, uitgerust met een kraan, zorgen voor de levering van de lege container en het transporteren van de beladen container. Zo garanderen we een efficiënte en zorgvuldige behandeling van jouw eigendommen. Onze transparante prijsbepaling geeft je gedetailleerd inzicht in diverse kosten, waaronder péage, maut, toltunnels, en meer. Bij HC-Containers streven we naar duidelijkheid en eerlijkheid in al onze diensten.

Heb je vragen over of interesse in onze transportdiensten? We staan voor je klaar! Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons op +32 (0)473 39 44 66. We helpen je graag verder.

HC-Containers,een echt familiebedrijf.

Wij staan garant voor een uitstekende persoonlijke service.

Bij ons kun je terecht voor alles wat te maken heeft met containers , of het nu gaat om bureelcontainers, opslag-, werf-, zeecontainers ,… Ook voor betonproducten en transport kan je bij ons terecht.

Twijfel dan niet langer. HC-Containers is de logische keuze.